Kategori Arkiv: Obitz uppsala

Massage staffanstorp medicinsk massage malmö

massage staffanstorp medicinsk massage malmö

ont och bli gladare i kropp och sinne. Har du svårt att koncentrera dig på dagarna eller svårt att sova på nätterna? Om vi anser att du behöver kompletterande behandling eller träning rekommenderar vi dig vidare till kiropraktor, sjukgymnast eller annan vi finner lämplig. Behandlingen kan tidvis göra skönt ont, särskilt när vi masserar och trycker på triggerpunkter. 24 Många använder det för att beskriva en viss teknik. Vid ditt första besök hos oss Första gången du besöker någon av oss kommer vi be dig att fylla i ett journalkort i form av en A4-sida. Massage används inom det medicinska området omfattar decongestive terapi används för lymfödem som kan användas i samband med behandling av bröstcancer. Mottagning på CRC, SUS, på måndagar och torsdagar.

Massage Staffanstorp - Österlen: Massage staffanstorp medicinsk massage malmö

Du kan få svensk klassisk massage och idrottsmassage med behandling av triggerpunkter, tuinamassage, avslappningsmassage, med mera. I så fall rekommenderar vi dig att prova på massageterapi. Hos oss kan du få effektiva massagebehandlingar mot spända och ömma muskler av våra medicinska massageterapeuter Magnus, Sara, Stephen och Mike och vår tuinamassör Wendy. Ger svensk klassisk massage och idrottsmassage med behandling av triggerpunkter, avslappningsmassage eller taktil massage Är även certifierad och diplomerad hypnosterapeut och erbjuder hypnosterapi och en gratis hypnos-inspelning som kan göra dig lugnare och mer medveten i nuet. Boka tid hos Marie Läs mer om Marie och Helahuma kiropraktik Lisa Lancing För närvarande föräldra-ledig Diplomerad Massage-terapeut och av Branschrådet Svensk Massage Certifierad Massör Utbildad på KomplementärMedicinska Högskolan i Malmö Ger svensk klassisk massage med behandling av triggerpunkter och. Stressen har kanske gett dig fysiska besvär såsom högt blodtryck, matsmältningsbesvär eller något annat? Lätt massage används också i smärtlindring och palliativ vård. Mottagning på CRC, SUS, onsdagar, torsdagar och fredagar och på Rådmansvångens Kiropraktik, Munkgatan 1 på måndagar och tisdagar. Boka tid hos Sara, läs mer om Sara, mike Martinsson. Ett annat syfte med journalen är förstås att vi ska få information om dig och dina eventuella problem med muskler och leder, så att vi kan hjälpa dig så bra som möjligt. Vi minskar dina sjukskrivningar, sjukskrivning i snitt kostar ditt företag 18 000:- per år anställd. Se hemsidan (länk nedanför kartan) för mer information. Oavsett vilken behandlingsform du väljer avslappningsmassage eller taktil massage kommer du med stor sannolikhet att lämna vår mottagning med en skön känsla av lugn och avslappning i kroppen. Har du stressat länge så bli inte förvånad om du känner dig trött efteråt. Erbjuder, network Care-kiropraktik (Network Spinal Analysis) som är en mjuk form av kiropraktik, där lätta, specifika beröringar längs med ryggraden ger djup avslappning och återhämtning både fysiskt och mentalt. Jag hjälper dig även med din helhetshälsa när det gäller kost och träning.

Massage staffanstorp medicinsk massage malmö - Behandlingar Massage Staffanstorp

Boka tid hos Mike, läs mer om Mike, marie Tånnander. Avslappningsmassage och taktil massage för ökat lugn och minskad stress Lider du av ständig stress eller oro? Tuinamassage för avslappning, balans och ökat energiflöde Tuinamassage härstammar från Kina och är en djupgående behandlingsteknik inom traditionell kinesisk medicin. Vid dessa former av massage är behandlingen mjuk. Utbildad på KomplementärMedicinska Högskolan i Malmö. Det kan vara nackspärr, musarm, spänningshuvudvärk, idrottsskador, porr amator gratis knulla vasteras med mera. Ger svensk klassisk massage med behandling av triggerpunkter, akupressur, ledmobilisering, koppning, lättare lymfdränage, muskeltöjning och träningsövningar, eller avslappnings-/taktil massage. Kombinerar västerländsk medicin och traditionell kinesisk medicin (TCM) och ger tuinamassage och elektrisk akupunktur utan nålar. Man använder både akupressur och olika mobiliseringsgrepp. Våra tjänster går ut på att i ett tidigt stadium upptäcka förebygga stressrelaterade problem på din arbetsplats som kan leda till sjukskrivningar.

    Fler artiklar

0 Kommentar på "Massage staffanstorp medicinsk massage malmö"

Kommentar

E-postadressen är inte offentliggjort. Obligatoriska fält är markerade *